مدارک ویزای توریستی ایتالیا

مدارک ویزای توریستی ایتالیا

برای اخذ ویزای توریستی ایتالیا چه مدارکی نیاز دارید؟

برای دانلود فرم مدارک ویزای ایتالیا کلیک کنید.  null                           

1) اصل گذرنامه با امضا با حداقل 6 ماه اعتبار از زمان برگشت تور به همراه گذرنامه‌های قبلی

2) 2 قطعه عکس 3*4 رنگی، تمام رخ، زمینه سفید، کاملا از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملا مشخص باشد و حداکثر  برای 6 ماه اخیر (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

3) اصل و ترجمه تمام صفحات شناسنامه متقاضی و همراهان

4) اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضا بانک فقط به زبان انگلیسی (زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر یک هفته قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد.)

الف) حساب‌های جاری: کارکرد سه ماهه اخیر به زبان انگلیسی

ب) گواهی تمکن به زبان انگلیسی برای سپرده‌های بانکی به همراه گردش حساب سه ماهه سود به زبان انگلیسی از طرف بانک همراه با مهر شعبه و امضا بانک

*باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 700/000/000ریال باشد.

5) اصل و ترجمه سند مالکیت

7) اصل و ترجمه مدارک شغلی:

الف) پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی، به همراه سه فیش آخر حقوقی از محل کار، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی، در صورت دارا بودن سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان،

ب) وکلا: پروانه وکالت

ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی، سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان، سه فیش آخر حقوق

د) مشاغل غیر دولتی :گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه سه فیش آخر حقوقی و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان، قرارداد کاری

ه) بازنشسته: ارائه حکم بازنشستگی، کارت بازنشتگی، سه فیش آخر حقوقی

و) خویش فرما: جواز کسب، فیش آخرین پرداخت مالیات، آخرین آگهی تغییرات، معرفی‌نامه از اتحادیه

ز) معلمان و اساتید و اعضا هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه سه فیش آخر حقوقی و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان، کارت پرسنلی

ح) دانش‌آموزان، دانشجویان، اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل

*جهت دانش‌آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل ارائه‌ی اصل و ترجمه رضایت‌نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است.

8) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی والدین یا با یکی از آن‌ها سفر می کنند رضایت‌نامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی با تاییدیه دادگستری و امور خارجه دارد.

9) اصل و کپی مدارک شغلی همسر برای خانم‌های خانه‌دار

 

ورودی سفارت :

2-6 سال: 20 یورو€               6-12 سال: 50 یورو€                12 سال به بالا: 79 یورو€

*ارائه سند طلاق برای مسافرین مطلقه الزامی می‌باشد.

*حضور کلیه مسافرین (به جز افراد زیر 12 سال) برای انگشت‌نگاری در مرکز انگشت‌نگاری CKGS الزامی می‌باشد.

*اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر نزد آژانس باقی می‌ماند.

*چک رمزدار یا ضمانت‌نامه بانکی حداقل به مبلغ 500/000/000 ریال در وجه آژانس هواپیمایی ژیوار جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت بیشتر متعاقبا اعلام می‌گردد.

لازم به ذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر درخواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی می‌باشد.

کلیه مدارک نیاز به ترجمه انگلیسی دارند بدون نیاز به تاییدیه دادگستری و امور خارجه


برای دانلود فرم مدارک ویزای ایتالیا کلیک کنید. null

ادامه مطلب ...